søndag 26. september 2010

Endelig ferdig.Råfornøyd.

Kjøkkenet er nå ferdigmalet ,og jeg er strålende fornøyd med fargen jeg valgte.Det beste var at det ble godkjent av svigersan,ikke at de hadde så mye valg.Skal si vi var heldig med høstværet denne helgen og,men når McGyver snekrer soverrom og mor maler kjøkken så blir det fort kjedelig får de søte små.Heldigvis har vi ca.100 lekekamerater utenfor hytta som barna kan leke med.Hmm! hvor har jeg hytte? Å neida disse "lekekameratene" er mus! Skal si deg det kravlet,bjækk så ekkelt.De finnes jo ikke farlig og de er jo bare ute,hadde vært verre om de var i senga,hehe.Å nå suser Carola med
 "fångat av en stormvind" på radioen,blir så glad av gode låter.  Tilbake til hytta,alt ble liksom så mye bedre med den blåe fargen,nå er det meningen det skal stå en hybelkomfyr i det lille tomrommet.
Nå er det taket som skal males hvitt og etter det veggene,men det er ikke avgjort hva som skal sklæsjes på.Tiden vil vise.



Vår søte ufyselige lille venn musa.
Niklas har fått seg en Nydelig mariusgenser    av "bæstæ".Da måtte mamma ha han med på fotoshot i strandkanten nedenfor hytta.Storesøster blåste bobler på lillebror,og det ble jo bare Fint.
Madelen slapp heller ikke unna fotograferingen.

1 kommentar:

Blir kjempeglad for komentarer.