tirsdag 28. september 2010

Nam,nam.

Mamma og pappa kom hjem fra syden i dag,og gjett hvem som fikk godteri.
Det passet meg perfekt så kan jeg bare boltre  nedi sofaen foran tv`en  å se greys anatomi.

Gleder meg like mye hver uke.(ps!alle de oransje,gule og brune ligger i en annen skål  for de skal spises først.)                                 Ja jeg er litt spesiell.                
                                                          Klemz xtine.                                                                        

Ønsker meg dette.

Synes dette fuglehuset er råflott.Det er søstern til MacGyver sitt ,men har ett ønske at det blir mitt.
Jeg  kan jo alltids lage ett,men det er dette jeg vil ha.Jeg får bare begynne å trygle og be.
                                                                                                            
                                                                                                                Klemz xtine.

Ny pute.Ønske om hobbyrom.

God morgen til alle der ute,nå skinner sola i vinduskarmen tralalala....
Har laget meg ett par nye puter,eller den ene er bare fikset på,endringer må til når man ikke blir fornøyd.
Legger også ut ett par bilder av spisetuebordet mitt,det er ett plain trehvittbord som er pusset opp.(tips til alle som ikke ønsker å kjøpe nytt).Det er her symaskinen stort sett blir stående,både når jeg syr og ikke.



 Det er ikke så greit ,når man ikke er så effektiv med muffinsbaking o.l. da blir det andre ting som blir lagt på stettfatet.Her nyputen og vesken i lik farge.
                           Her sitter jeg mye,både med hobbyene mine og kaffebesøk av venner.


Kan ikke si at det er så fint at den står fremme ,men nå er det nå en gang slik at hobbyrom har jeg ikke blitt velsignet med.Hvem vet? kanskje MacGyver har nå på gang.


                                                                                                 Klemz xtine.

søndag 26. september 2010

Endelig ferdig.Råfornøyd.

Kjøkkenet er nå ferdigmalet ,og jeg er strålende fornøyd med fargen jeg valgte.Det beste var at det ble godkjent av svigersan,ikke at de hadde så mye valg.Skal si vi var heldig med høstværet denne helgen og,men når McGyver snekrer soverrom og mor maler kjøkken så blir det fort kjedelig får de søte små.Heldigvis har vi ca.100 lekekamerater utenfor hytta som barna kan leke med.Hmm! hvor har jeg hytte? Å neida disse "lekekameratene" er mus! Skal si deg det kravlet,bjækk så ekkelt.De finnes jo ikke farlig og de er jo bare ute,hadde vært verre om de var i senga,hehe.Å nå suser Carola med
 "fångat av en stormvind" på radioen,blir så glad av gode låter.  Tilbake til hytta,alt ble liksom så mye bedre med den blåe fargen,nå er det meningen det skal stå en hybelkomfyr i det lille tomrommet.
Nå er det taket som skal males hvitt og etter det veggene,men det er ikke avgjort hva som skal sklæsjes på.Tiden vil vise.



Vår søte ufyselige lille venn musa.
Niklas har fått seg en Nydelig mariusgenser    av "bæstæ".Da måtte mamma ha han med på fotoshot i strandkanten nedenfor hytta.Storesøster blåste bobler på lillebror,og det ble jo bare Fint.
Madelen slapp heller ikke unna fotograferingen.

fredag 24. september 2010

Hvilken farge?

Har egentlig ingen lyst å vise frem mitt trasig brune soverom ,men trenger noen som kan si meg hvilken farge jeg skal ha på veggene.Det er nå sånn ekkel brun jeg trodde var fin for fem år siden,men som rett og slett er kvelende og må bort.Hadde i tankene å male soverommet lik fargen som kjøkkenet på hytta,blått er vell en rolig farge og den brune jeg har nå inneholder mye rødt .Så da vet jeg hvorfor jeg ikke får sove.Alt inne på¨mitt soverom er hvitt så det er egentlig bare og velge en farge,jeg er bare så usikker.Det er jo ikke favorittyrke mitt å male,skulle ønske jeg hadde søsteren min sin viljestyrke og pågangsmot.Når hun har bestemt seg for noe så bare gjør hun det. 

Blå potet.Nam.

I byen mosjøen har vi nå tiendebytte,med boder og godt lag.Samme som hvert kommer Åge Aleksandersen for å spille ,noe jeg står over i år(Hytta står foran Åge).Var en liten tur i byen å kikket i går,da jeg slumpet inn i matteltet og kjøpte verdens beste potetgull.Det var en gjeng med barn fra HolmenGård som hadde plantet;høstet inn og laget potetgull av blå kongo(Rågodt). Flott at barn har et slikt tilbud.Så takk til deg som står bak denne flotte gården.
                            Klemz xtine.

Kjøkkenet på hytta skal males.

Denne helgen skal jeg opp på hytta og male kjøkkeninnredningen, og gleder meg veldig til det. Det er jo sånn at jeg har fått tillatelse fra svigerfar å male(vi leier jo til dem),men han vet jo ikke hvilken farge.Kan vell hende han angrer seg når han ser den søte blåfargen jeg har valgt.Valget av farge er etter ett innblikk i hjemmet til Ellen Ørnes,og hennes kjøkken.Heldigvis er det ikke verdens største kjøkken så skulle det nå bli feil så kan jeg vell bare endre farge.(jeg er jo glad i å male).Veggene på hytta er trehvite så de skal også gjøres noe med ,men er usikker om jeg skal beise de i drived eller male de hvite.Det blir jo litt mer hytte hvis jeg beiser og beholder litt tre.Samtidig blir det lyst å Fint med hvitt? Jeg må iallefall male soverommet hvitt,det må jo få en ny farge når det blir dobbelt størelse av dette.Nå kunne jeg trengt ett par tips angående resten av hytta.På bilde  nedenfor ser du innredningen uten dører, og mye rot. Kunne aldri ha hatt slik åpen hylleløsning som mange har,synes det er rålekkert,men har alt for mye i skapene mine.En annen ting til dere med disse vakre hyllene,må dere ikke tørke støv av kopper og kar hver dag?Det er iallefall Veldig lekkert.

                 Klemz xtine.

torsdag 23. september 2010

Jeg er ikke gal.

Høsten er som sagt kommet for fullt,og hjemme i stua mi har "nickinyfiken" funnet seg til rette oppi en trollhassel.Synes han var veldig søt der han satt.Over til helt nå annet nå er det egentlig slik at jeg ikke kan spise epler (allergi),men de norske røde Gud så gode. Jeg er så dårlig i magen om dagen,men klarer ikke motstå fristelsen,bare hiver innpå så det romler i magen. Vell,vell  sånn er det nå bare. Små ritzkjeks går ned på høykant her i huset,så det er ikke lenge de blir fremme.Niklas bare elsker de,+ alle andre også.Å det er jo underlig med sånn som står fremme på bordet.                                                 
Jeg er en liten fanatiker når det gjelder sånn "godt" jeg vil ha fremme, men sånn som jeg bare vil ha til pynt.(ps!ikke sånn som ritzkjeks).For en stund siden hadde jeg ei skål med pastelfargede sjokoladeegg stående fremme ,men disse gikk fort unna,noe måtte gjøres. Sprayet de med parfyme så ingen skulle spise de,men venninnene mine bare lo av meg og sa at jeg var Gal,og ja det er nå greit ,men de hadde jo andre kaffebrød til tilbud,dessuten tok hun ene å vasket egget slik at hun kunne spise det likevell.Da må jeg få lov til å si det er hun som er gal,eller hva lille venn.(du vet hvem du er).



De søte eggene her er  plassert tryggt i ett norgesglass på hytta(tihi!).

                                                                                                                                                             Klemz xtine
                                                     

Englebarna


Må ha litt skrytebilder av de søte små.

onsdag 22. september 2010

Kunst fra en bok.

Disse vakre bildene har  jeg fått i gave fra min bestevenninne.
Jeg fikk en bok full av roser,klippet ut og rammet de inn.Se så nydelige bilder,jeg elsker de iallefall. Tusen takk kjære deg.

tirsdag 21. september 2010

Gøy med slenge.

På hytta har vi ei diger slenge som ungene kan boltre seg i,og der er det alltid full fart. Madelen med Niklas på fanget.






                                              Klemz xtine.

mandag 20. september 2010

Forandring fryder.

Jeg er den personen som kjøper noe, men så må jeg bare endre på det og gjøre det om til mitt eget.Som regel blir det råbra og akkurat slik jeg hadde tenkt,andre ganger angrer jeg. Dagens prosjekt ble en lysestake fra house doctor som jeg likte,men som ikke var helt meg. Så vips forandring fryder. 


             Før                                                      Etter
                                                                   Klemz xtine. 

søndag 19. september 2010

Hytta vår.

Her finner vi roen i sjelen og nyter stillheten.Vi leier altså denne hytta av svigerforeldrene mine,som har ei større hytte ved siden av.Koselig. Har i helgen vært mye ute og sett Kim MacGyver bygge større soverom til oss. Det blir kanskje plass til ett klesskap til og med. Det er utrolig va mannfolk 
                                                           klarer,altså hvor har de lært alt?  
                                                                                      Klemz xtine.

Putene er færdige.

Der var de på plass i sofaen, sammen med green gate puten. Ble egentlig helt ok.(MacGyver trodde jeg hadde laget alle tre,hehe.) Har vært på hyttetur i helga så det ble lite blogging
,men gud så flott en høst det var der oppe. Nå har jeg vell aldri  vært nå kjempeglad i oransje men det var fine høstfarger nå.

  Disse simple bildene får meg i ett strålende humør.              
                                                                                                                Klemz xtine.

fredag 17. september 2010

Nytt stoff,nye puter.

Det er greit jeg gleder meg til jul,men samtidig må jeg holde litt på de friske sommerfargene.Har kjøpt nytt stoff, og tenkte å sy ett par puter.Synes dette stoffet var fint sammen med den nye greengateputen min,så kan vell høsten bare komme.Drar på hytta nå. Putene ser du søndagskveld.

torsdag 16. september 2010

Småvesker.

Fikk ett glimrende tips til sommervesker,av Carolin Hemington(min svenske søtnos). Det som er så kjekt er at du syr en til hvert antrekk,åsså trenger du ikke lete hundre år for og finne telefonen.Det er jo ganske dyrt for stoff så mitt tips er å bruke gamle klær,skjerf o.l. Jeg kjøpte ett skjerf på bikbok til 25 kr, og det er nok til 6 vesker.
                                                                             Klemz xtine.

Lenge leve kjærligheten.

onsdag 15. september 2010

Høst i bedet.

Når våren kom trodde jeg aldri at denne noen gang skulle blomstre,og det gjorde den heller ikke.Nå er det slik at denne vakre "New dawn" klatrerosen tror det nå er tid å springe ut.Vi har jo hatt en fin høst så den må jo bare komme,kanskje den vekser mer til neste år.
De blomstrene som holder seg lenge og lengre enn langt,de liker jeg.Stemorsblomster og "Erica", er fine blomster som du nyter lenge.Kjøpte stemorsblomstern i mai og nå er det september. Skulle vell ha tatt inn hortensian og lavendelplantene, men har ikke snøring om hvordan jeg overvintrer de.(Må vell spørre mamma). Jordbærplantene mine har ennå ikke fått ett eget bed ,så de er lite bær på men de som kommer er veldig gode. Håper de og blir bedre vekst på til neste år. Den grønne slitte kassen fant jeg nedi fjæra i brønnøysund ved mormors hus,måtte bare ha den.
                                                                                            Klemz xtine.

Tidlig bursdagsgave.

Skal si deg jeg var heldig idag,min kjære tante Randi fra sømna var på snarvisit. Fikk overrekt en tidlig bursdagsgave å ble jo selvsagt superglad,nå er det jo ingenting som mangler til julebaksten. Ps! Det er fremdeles bare hundre dager til jul.(tihi).
                                                                               Klemz xtine.

100 dager igjen.

Jippi nå er det bare hundre dager igjen til jul,og halvparten av julegavene er pakket å klar. De flotte bokstavene kjøpte jeg på ylvingen, men har ikke fått hatt de fremme ennå så dette var en gylden sjanse.
Pepperkakeboksen og former står klart,plutselig er tiden inne for å starte forberedelsene. Gleder meg nok mer en barna.
                                                                                            Klemz xtine

tirsdag 14. september 2010

Cause my heart belongs to daddy

Hadde besøk av pappa se så søt han var der ved den rosa pc min og alle rosa putene mine.Han er verdens beste pappa iallefall. De blomstrete putene er
 jeanne`d arc og den rosa fra kremmerhuset.
                                                                                       Klemz xtine